Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι στις 22 Ιουνίου θα συμμετέχουμε στο φεστιβάλ Refugee Week Greece, μια γιορτή πολιτισμού και τεχνών της διασποράς. Το σεμινάριο κούκλας με τίτλο “Έκφραση και επούλωση” θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω Zoom (δηλώστε συμμετοχή στην φόρμα και θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης με τον σύνδεσμο σύνδεσης)

Το σεμινάριο αφορά ένα εργαστήριο κατασκευής κι εμψύχωσης θεατρικής κούκλας που θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου και ώρα 18.00-19.30. Το εργαστήριο απευθύνεται σε άτομα και φορείς που δουλεύουν με πρόσφυγες και ασχολούνται με το κομμάτι της διαχείρισης και επούλωσης τραυμάτων των προσφύγων, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο ενδιαφέρεται για την θεατρική κούκλα. Στόχος μας είναι η εκπαίδευση, η επικοινωνία και η δικτύωση με φορείς από όλο τον κόσμο με αφορμή την κούκλα για να δείξουμε την θεραπευτική χρήση και τα οφέλη της κούκλας στον ψυχισμό του ατόμου. Διαβάστε περισσότερα για την θεραπευτική αξία της κούκλας στο άρθρο μας.

Οι συμμετέχοντες χρειάζεται να έχουν μια εφημερίδα με 4 φύλλα και μια λεπτή χαρτοταινία (πλάτος 2 cm) ή εναλλακτικά σελοτεϊπ και ψαλίδι (συνιστούμε την χαρτοταινία).

Tο Refugee Week Greece είναι ένα ανοιχτό και πλήρως προσβάσιμο φεστιβάλ με βάση τις κοινότητες. Πιστεύουμε ακράδαντα στη σημασία και στις αξίες της ισότητας και της πολυπολιτισμικότητας. Η πρωτοβουλία αποτελεί ένα φεστιβάλ πολιτισμού, που εντάσσεται σε ένα δυναμικό παγκόσμιο κίνημα, και προωθεί τη συνεισφορά, τη δημιουργικότητα και την ανθεκτικότητα των προσφύγων και των ανθρώπων που αναζητούν καταφύγιο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: refugeeweek.gr

#RefugeeWeekGreece #DiversityAndEquality #ArtsOfDiaspora #CompassionInAction