Υποστήριξη

Σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν υποστήριξη καθ΄ όλη την διάρκεια του ετήσιου προγράμματος “Κουκλοπαίζουμε” με την τεχνογνωσία, τις ιδέες και το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό μας για να δημιουργήσετε εσείς και η ομάδα σας μία ολοκληρωμένη παράσταση με κούκλες!

Ελάτε σε επαφή με συναδέλφους και άλλους συμμετέχοντες στο πρόγραμμά μας πανελλαδικά μέσα από την σελίδα μας στο facebook, όπου μπορείτε να ανταλλάξετε γνώσεις, ιδέες, εμπειρίες αλλά και να λαμβάνετε από την ομάδα Πράσσειν Άλογα πληροφορίες, οδηγίες και συμβουλές κατά την διάρκεια του project σας.

Συμμετέχοντας στα βιωματικά διαδραστικά σεμινάρια και εργαστήρια, έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε την πορεία του έργου σας στις τακτικές συχνές ζωντανές τηλε-συναντήσεις και να συζητήσετε τους προβληματισμούς σας. Επιπλέον έρχεστε σε επαφή με άλλους διαγωνιζόμενους, από τους οποίους μπορείτε να πάρετε ιδέες και να αναπτυχτείτε γρηγορότερα, όντας μέλος μιας πραγματικής και συνεπούς ομάδας εκπαίδευσης. Τέλος έχετε το προνόμιο να λαμβάνετε συμβουλές και να απευθύνετε ερωτήματα και απορίες στην ομάδα μας είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Αν θέλετε να έχετε μια δίωρη επίσκεψη υποστήριξης από τα «Πράσσειν Άλογα» για εσάς και την τάξη σας στα κρίσιμα βήματα του εγχειρήματός σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για να κανονίσουμε από κοινού μία επίσκεψη στο σχολείο σας.