12

Διαγωνισμός “Κουκλοπαίζουμε: Ενδυνάμωση των νησιών και παράκτιων περιοχών”

Το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας “Πράσσειν Άλογα” υλοποίησε το πρόγραμμα «Κουκλοπαίζουμε. Ενδυνάμωση των νησιών και των παράκτιων περιοχών» με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών/τριών σχολείων νησιών και παράκτιων περιοχών της ηπειρωτικής χώρας για το σοβαρό περιβαλλοντικό πρόβλημα της ρύπανσης θαλασσών και ακτών. Τα σεμινάρια θεατρικής κούκλας εφαρμόστηκαν σε εκπαιδευτικούς από σχολεία όλης της Ελλάδας, οι οποίοι δούλεψαν με τους μαθητές τους για την δημιουργία ενός αυτοσχεδιασμού με κούκλα. Οι αυτοσχεδιασμοί αυτοί θα αναρτηθούν διαδικτυακά και θα συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό με ψηφοφορία κοινού από τις 21 Μαρτίου ως 26 Απριλίου στο kouklopaizoume.gr, ώστε να αποκτήσει ο διαγωνισμός διαδραστικό και ενημερωτικό χαρακτήρα.

Μεταφόρτωση βίντεο της συμμετοχής σας

Τα βίντεο μεταφορτώνονται στο Youtube, Vimeo ή Dailymotion. Μέγιστο όριο συμμετοχής είναι τα τρία βίντεο. Εμείς θα εξετάσουμε την συμμετοχή σας και εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις για προβολή, θα το εγκρίνουμε και θα ανέβει στην σελίδα.

Από την στιγμή που θα έχει τελειώσει η προθεσμία αποστολής βίντεο, θα ξεκινήσει και η διαδικασία ψηφοφορίας κοινού για να αναδειχθεί το έργο που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους και να υπάρξει διάχυση του έργου των παιδιών και συμμετεχόντων στο ευρύτερο κοινό.

Όλοι οι συμμετέχοντες ανεξαιρέτως λαμβάνουν Βεβαίωση Υλοποίησης Προγράμματος , ενώ τα παιδιά λαμβάνουν Έπαινο για την συμμετοχή τους.

Αν δεν μπορείς να ανεβάσεις το video, μπορείς να το στείλεις σε εμας να το ανεβάσουμε.
Στείλε μας το video

Η δράση μας ‘‘Κουκλοπαίζουμε. Ενδυνάμωση των νησιών και των παράκτιων περιοχών’’ υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Athina I. Martinou Foundation και το Bodossaki Foundation – Ίδρυμα Μποδοσάκη.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Οι παραστάσεις μας μεταφέρονται και προσαρμόζονται σε οποιονδήποτε χώρο. Απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, μαγεύουν με την τρυφερότητα και την πρωτοτυπία τους.

Καλέστε μας για να κλείσετε μια παράσταση στον χώρο σας:

210 64 28 769 / 6932 628 305