Εθελοντισμός

Αν επιθυμείς να βοηθήσεις στο καλλιτεχνικό έργο του Εικαστικού Θεάτρου Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» και έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις τον ελεύθερο χρόνο σου, μπορείς να γίνεις κι εσύ εθελοντής.

Επιθυμία μας είναι η ανάπτυξη μιας όμορφης συνεργασίας που επιτυγχάνεται μέσα από την ουσιαστική εκπαίδευση των εθελοντών/τριών μας, ώστε να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία γι’ αυτούς/ τές. Στόχος μας είναι να αποκτήσεις εμπειρία πάνω στο κομμάτι του κουκλοθεάτρου, αλλά και να κατανοήσεις τον αντίκτυπο του προγράμματος «Κουκλοπαίζουμε» στην κοινωνία, ώστε να συμβάλλεις με το δικό σου ξεχωριστό τρόπο στην ανάπτυξη και την επέκτασή του. Η ομάδα μας θα είναι πάντα δίπλα σου, προσφέροντας καθοδήγηση και συμβουλές.

Στο Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» μπορείς να διατελέσεις εθελοντής/τρια για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείς και ανεξάρτητα από το πτυχίο ή την ειδικότητά σου. Κατά καιρούς έχουμε φιλοξενήσει εθελοντές γραφίστες, video designers, σπουδαστές θεατρικών σπουδών κ.α., ενώ θα μας ενδιέφερε πολύ να έχουμε μαζί μας κι εθελοντές που ασχολούνται με το marketing και το fundraising. Σε κάθε περίπτωση επιθυμούμε η ομάδα μας να αποτελείται από προσωπικότητες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και εκπαίδευση, οι οποίες συνεργάζονται αρμονικά.

Αν θέλεις να γίνεις εθελοντής/τρια, να γνωρίσεις το πρόγραμμά μας, να συμμετέχεις στις δράσεις μας, να συνεισφέρεις με τις γνώσεις σου και να γίνεις μέλος της μεγάλης παρέας μας, στείλε μας ένα email με τα στοιχεία σου, ένα μικρό βιογραφικό και σε ποιό τομέα πιστεύεις ότι θα μπορούσες να συνεισφέρεις.

[email protected]