Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής για το «Κουκλοπαίζουμε»!

Μάι 11, 2022

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Αττικής βιώνοντας τα οφέλη του εκπαιδευτικού προγράμματος και διαγωνισμού “Κουκλοπαίζουμε” στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό, προχώρησε σε συνεργασία με το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας “Πράσσειν Άλογα” για το σχολικό έτος 2021-22!

Η Περιφέρεια Αττικής αναγνώρισε πως το πολιτιστικό πρόγραμμα και διαγωνισμός “Κουκλοπαίζουμε” είναι σε θέση να αναπτύξει την επαφή των παιδιών πανελλαδικά μέσω των ψηφιακών μας δράσεων με τον πολιτισμό και τις τέχνες σε μια εποχή που τα πολιτιστικά δρώμενα απομακρύνονται ολοένα και περισσότερο από το σχολικό πρόγραμμα αλλά και από τις οικογενειακές εξόδους. Ενώ, εντός σχολικής τάξης μπορεί να υλοποιηθεί τηρώντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις σύμφωνα με τα νέα μέτρα για την πρόσληψη του ιού COVID-19, τηρώντας τις αποστάσεις μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητών, την χρήση μάσκας, χρησιμοποιώντας το κάθε παιδί δικά του υλικά κλπ.

Με αυτήν την συνεργασία, τα «Πράσσειν Άλογα» είναι σε θέση να αναλάβουν ειδικά διαμορφωμένες διαδικτυακές δράσεις για τους εκπαιδευτικούς και ενδιαφερόμενους της Περιφέρειας Αττικής.

Πρόσφατα Νέα