Οδηγίες για την συμμετοχή σας στο διαγωνισμό “Κουκλοπαίζουμε”

Μάι 11, 2022

Μπορείτε να στείλετε τα έργα σας μέχρι και τις 31 Μαΐου 2022. Ακολουθούν παρακάτω οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να καταθέσετε την συμμετοχή σας.

Τα τελικά σας βιντεοσκοπημένα έργα θα τα μεταφορτώσετε σε λογαριασμό δικό σας ή του σχολείου/φορέα σας μίας από τις ακόλουθες πλατφόρμες:

Youtube, Vimeo, Dailymotion, Facebook, ή Instagram.

Στην συνέχεια στο [email protected] μας στέλνετε τον σύνδεσμο τοποθεσίας της ταινίας μαζί με τα ακόλουθα:

Τα έργα σας θα προβληθούν ολόκληρα ή σε αποσπάσματα από τον φορέα μας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, τα διαδικτυακά κανάλια του (YouTube, Facebook, Instagram), καθώς και κατά την διάρκεια της ημερίδας.

Σημαντικές διευκρινίσεις

  • Μην ξεχάσετε στην ταινία τα παιδιά να φοράνε μάσκες που θα καλύπτουν την ταυτότητά τους (κάλυψης στόματος/μύτης ή αποκριάτικες στην περιοχή των ματιών).
  • Προϋποθέσεις για έγκυρη συμμετοχή στον Διαγωνισμό Κουκλοπαίζουμε” είναι η αποστολή ενυπόγραφης της Υπεύθυνης Δήλωσης Συγκέντρωσης Νόμιμης Αναφοράς Συμμετεχόντων από τον/τους Υπεύθυνους Ομάδας, καθώς και η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου αξιολόγησης του προγράμματος και διαγωνισμού “Κουκλοπαίζουμε”. Οι απαντήσεις σας σε αυτό είναι σημαντικές για εμάς για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε εντελώς δωρεάν ποιοτική εκπαίδευση στην κοινωνία.
  • Τα Φύλλα Εργασίας θα πρέπει να τα έχουμε λάβει όλα συμπληρωμένα, ώστε να δικαιούστε Βεβαίωση Βασικής Εκπαίδευσης από τον φορέα μας.
  • Βεβαίωση Συμμετοχής στον Διαγωνισμό θα λάβουν όλοι όσοι έχουν έγκυρη συμμετοχή του έργου της ομάδας τους στον διαγωνισμό “Κουκλοπαίζουμε”.
  • Τα Ημερολόγια Δράσεων είναι σημαντικά για την παρουσίαση της δουλειάς που έχετε κάνει στην Ημερίδα στις 8 Ιουνίου. Δεν επιρρεάζουν με κανένα τρόπο ούτε αντικαθιστούν την σημασία των Φύλλων Εργασίας και την Βεβαίωση Βασικής Εκπαίδευσης.
  • Αν δεν διαθέτετε εσείς ή ο φορέας σας λογαριασμό σε κάποιες από τις προαναφερόμενες πλατφόρμες, τότε μπορείτε να μας στείλετε την ταινία στο https://wetransfer.com/

Πρόσφατα Νέα