Ετήσιο πρόγραμμα

Θέλετε να δημιουργήσετε, να εμψυχώσετε μια Θεατρική Κούκλα και να δραματοποιήσετε μια ιστορία μαζί με το παιδί ή την ομάδα σας; Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα αποκτάτε δωρεάν πρόσβαση για ένα ακαδημαϊκό έτος (Σεπτέμβριος – Ιούνιος) στα ζωντανά διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια, υποστήριξη και καθοδήγηση για δημιουργία και βιντεοσκόπηση παράστασης για συμμετοχή στο διαγωνισμό και συμμετοχή στην ημερίδα αξιολόγησης.

Εφόδια Προγράμματος

 • Δημιουργικότητα και φαντασία
 • Συναισθηματική νοημοσύνη
 • Εφευρετικότητα και προσωπικό κίνητρο
 • Συγκέντρωση και εκτέλεση οδηγιών
 • Νοητικές και χειρωνακτικές ικανότητες
 • Καλλιέργεια συνεργατικότητας και σχέσεων εμπιστοσύνης
 • Γλωσσική ανάπτυξη 
 • Δημιουργική γραφή
 • Εργαλείο εκμάθησης διδακτέας ύλης
 • Θεατρική και εικαστική έκφραση
 • Δημιουργική επαναχρησιμοποίηση υλικών (upcycling)

Ζωντανά σεμινάρια

Με την εγγραφή σας στο ετήσιο πρόγραμμα Κουκλοπαίζουμε, συμμετέχετε στα βιωματικά διαδραστικά διαδικτυακά σεμινάρια και εργαστήρια. Γίνετε μέλος μιας πραγματικής και συνεπούς ομάδας εκπαίδευσης. 

Μια βαθύτερη ανάλυση στο υλικό της εκπαίδευσης

Ανταλλαγή ιδεών και ανατροφοδότησης

Παρουσιάστε την πορεία του έργου σας

Λάβετε συμβουλές από την καταρτισμένη ομάδα μας

Ελάτε σε επαφή με άλλους διαγωνιζόμενους

Αναπτυχθείτε γρηγορότερα

Βεβαιώσεις συμμετοχής

ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ 

Για τη λήψη αυτής της βεβαίωσης δηλώνετε το “Κουκλοπαίζουμε” σαν πολιτιστικό πρόγραμμα στην υπάγουσα Διεύθυνση Εκπαίδευσης από την έναρξη του σχολικού έτους, παρακολουθείτε τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και παραδίδετε βίντεο συμμετοχής στον διαγωνισμό.

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ “ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ” 

Α. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΥΚΛΟΠΑΙΖΟΥΜΕ

Για την βεβαίωση οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν τα Φύλλα Εργασίας για το κάθε στάδιο μέχρι και το πέρας της διεξαγωγής του προγράμματος. Οφείλουν να έχουν παρακολουθήσει όλα τα διαδικτυακά σεμινάρια της χρονιάς.

Β. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΟΥΚΛΟΠΑΙΖΟΥΜΕ

Η συγκεκριμένη βεβαίωση δίνεται σε όσους και όσες έχουν λάβει μέρος στην διαγωνιστική διαδικασία του προγράμματος μαζί με την ομάδα τους και θα παραδώσουν το έργο τους βιντεοσκοπημένο στο πέρας της διεξαγωγής του Κουκλοπαίζουμε.

Υποστήριξη

Σας παρέχουμε την τεχνογνωσία, ιδέες, συμβουλές και ειδικά διαμορφωμένο ψηφιακό υλικό από την καταρτισμένη ομάδα μας. Είμαστε στο πλευρό σας για να απαντήσουμε σε κάθε ερώτημά σας κατά την διάρκεια των σεμιναρίων, στην ομάδα μας στο Facebook, με e-mail, αλλά και τηλεφωνικά.

Δικτύωση

Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Facebook διαμορφωμένη ειδικά για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και διαγωνισμό «Κουκλοπαίζουμε».

Η ομάδα μας λειτουργεί υποστηρικτικά για όλους τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού. Ελάτε σε επαφή με συναδέλφους πανελλαδικά, όπου θα μπορείτε να ανταλλάξετε γνώσεις, ιδέες, εμπειρίες αλλά και να λαμβάνετε από την ομάδα Πράσσειν Άλογα πληροφορίες, συμβουλές και υποστήριξη κατά την διάρκεια του έργου σας.

Εάν ακόμη δεν διαθέτετε σελίδα στο Facebook, είμαστε στην διάθεσή σας για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με το πρόγραμμά μας μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης [email protected]

Αρχείο

Από το 2019 το “Κουκλοπαίζουμε” στοχεύοντας στην διάνθιση της εκπαίδευσης και τη γενικότερη ενδυνάμωση της κοινωνίας μέσω της τέχνης και της φαντασίας, δίνει έναυσμα σε παιδιά, μαθητές, δασκάλους και ενήλικες σε όλη την Ελλάδα να δημιουργήσουν, να εκφραστούν και να κουκλοπαίξουν!

Δείτε εδώ βίντεο από προηγούμενες συμμετοχές και πάρτε ιδέες για τη δική σας!

Πρόσφατα Νέα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μεταμορφώστε τον τρόπο που διδάσκετε και αλληλεπιδράτε με τους μαθητές και ωφελούμενούς σας, συμμετέχοντας στο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα. 

Αποκτήστε πρόσβαση:

Βιωματικά διαδραστικά σεμινάρια και εργαστήρια

Δίκτυο συμμετεχόντων

Υποστήριξη από την ομάδα μας καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος

Συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κουκλοπαίζουμε

Την δυνατότητα να αναδείξετε το έργο της ομάδας σας σε όλη την Ελλάδα

ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μεταμορφώστε τον τρόπο που διδάσκετε και αλληλεπιδράτε με τους μαθητές και ωφελούμενούς σας, συμμετέχοντας στο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα. 

Αποκτήστε πρόσβαση:

Βιωματικά διαδραστικά σεμινάρια και εργαστήρια

Δίκτυο συμμετεχόντων

Υποστήριξη από την ομάδα μας καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος

Συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κουκλοπαίζουμε

Την δυνατότητα να αναδείξετε το έργο της ομάδας σας σε όλη την Ελλάδα

ΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Οι παραστάσεις μας μεταφέρονται και προσαρμόζονται σε οποιονδήποτε χώρο. Απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, μαγεύουν με την τρυφερότητα και την πρωτοτυπία τους.

Καλέστε μας για να κλείσετε μια παράσταση στον χώρο σας:

210 64 28 769 / 6932 628 305