Πολιτική προϊόντων

Παρεχόμενες πληροφορίες και Προϊόντα

Τα Πράσσειν Άλογα δεσμεύονται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα τους https://kouklopaizoume.gr/e-shop/, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη, στα πλαίσια της καλής πίστης, τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή κατόπιν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας ή εκ λόγων ανωτέρας βίας, σε διόρθωση των οποίων δικαιούται να προβαίνει οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

 

Περιορισμός ευθύνης

Τα Πράσσειν Άλογα επιφυλάσσονται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά θα ενημερώνει τους χρήστες περί της μη διαθεσιμότητας τους, οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη.

 

Μη παραλαβή προϊόντων

Σε περίπτωση μη αποδοχής πακέτου, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση απώλειας του πακέτου εξαιτίας της εταιρείας courier (σπάνιο), τα Πράσσειν Άλογα δεσμεύονται να αποστείλουν την παραγγελία εκ νέου. Για την ολοκλήρωση της νέας δημιουργίας θα χρειαστεί συμπληρωματικά 1,5 μήνας.

 

Ελλατωματικό προϊόν

Αν παρατηρήσετε φθορές στο πακέτο κατά την παραλαβή της παραγγελίας, ζητήστε από τον διανομέα να ανοιχτεί εκείνη την στιγμή το πακέτο κι αν η κούκλα είναι σπασμένη, ζητήστε του να πάρει πίσω το προϊόν. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε κάποια φθορά στο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας εντός δύο (2) ημερών από την ημέρα της παραλαβής.

 

Επιστροφές προϊόντων

Δεν δεχόμαστε επιστροφή προϊόντος.

 

Μη παροχή υπηρεσιών

Αν δεν αποστείλουμε την κούκλα, θα σας επιστραφεί ολόκληρο το ποσό και τα έξοδα αποστολής.

 

Τρόποι πληρωμής

  1. Με κατάθεση ακέραιου του ποσού της κούκλας και των εξόδων αποστολής στον τραπεζικό λογαριασμό (τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν εσάς).
  2. Με πιστωτική κάρτα συν την προμήθεια της τράπεζας.

 

Εξοδα αποστολής και επιβαρύνσεις

Καταθέτουμε την εκτίμηση του κόστους σύμφωνα με τη προσφορά που μας έδωσε η Γενική Ταχυδρομική.

 

 
Μέγεθος Κούκλας Εντός Αθηνών Χερσαία
Εκτός Αττικής
Νησιά
Κούκλα Μικρή 6,5€ 11,30€ 11,30€
Κούκλα Μεσαία 8,60€ 14,80€ 15,70€
Κούκλα Μεγάλη 10,70€ 18,30€ 20,10€